Mees & Agsteribbe PsychologenWaarom kiezen voor ons?

Wanneer je bij een van ons in behandeling bent, dan wil je je wellicht in eerste instantie gewoon ‘beter voelen’. Je ben verdrietig of bezorgd, chagrijnig, of loopt voortdurend ‘tegen jezelf aan’. Dat ontneemt je mogelijk het zicht op de toekomst, waardoor je voor je gevoel even helemaal stil staat. Die alles overheersende emoties, dat zal voor ons samen aanvankelijk prioriteit nummer 1 zijn.

Echter zal je in de loop van de gesprekken mogelijk behoefte krijgen aan het onderzoeken van de oorzaak van je klachten. Heb je behoefte gekregen aan meer richting in je leven, blijk je ontevreden over bepaalde levensterreinen, en wil je graag dat er iemand naast je staat om mee te denken, iemand met kennis en ervaring over de menselijke psyche, drijfveren en behoeftes, en persoonlijke ontwikkeling. Niet iemand met een witte jas die je vertelt hoe het zit, maar een echt mens dat meevoelt, open staat voor wie je bent en daar met respect en nieuwsgierigheid naar kijkt. Iemand met wie je samen verder kunt kijken hoe je je leven het beste in kunt richten, en wat daarbij belangrijk is voor jou. Wij vinden het ‘leuk’ om onze cliënten te doorgronden, mensen goed te begrijpen en te helpen met het opdoen van inzichten, zodat zij zichzelf beter begrijpen en kunnen helpen.

Naast bovengenoemde zijn wij een jonge praktijk met gecertificeerde en geregistreerde therapeuten, waar alle behandelingen vergoed worden.

In het kort: Waarom kies je voor ons?

  • Alle behandelingen die wij bieden worden vergoed
  • We zijn geregistreerde therapeuten. Ons werk is gebaseerd op de huidige stand van de wetenschap, en wij zijn wettelijk verplicht ons te houden aan de beroepscodes.
  • We hanteren een wachttijd van maximaal 6 weken, en anders geen wachttijd dus ook geen onduidelijkheid.
  • Na de intake volgt direct een behandeling.
  • We stoppen niet direct als je klachten zijn verminderd.

Wanneer kunnen wij je niet in behandeling nemen?

Is één of meer van onderstaande zaken op jou van toepassing, dan kunnen wij je helaas niet in behandeling nemen:

  • Je hebt vaak overwogen een einde aan je leven te maken of overweegt dit momenteel
  • Je hebt last van agressief gedrag naar anderen, of bent agressief naar jezelf
  • Je hebt hulp nodig voor een Autisme Spectrum Stoornis of een eetstoornis

Onze praktijk is helaas te kleinschalig om holding te bieden aan bovenstaande problematiek. Het is raadzaam met je huisarts samen te kijken naar de juiste hulp.